De Zorggroep spreekt haar tevredenheid uit

Laura Schotte Nationaal

Een grote zorgorganisatie in het Zuiden van het land is al jarenlang een trouwe klant van Holland Water. Al in 2007 werd het eerste Bifipro® systeem door De Zorggroep toegepast. Door de goede ervaringen zijn er inmiddels 8 systemen met succes operationeel.

Facilitair Manager en Legionella expert De heer Henk Thiesen heeft altijd positieve en opbouwende kritiek geleverd. Hierdoor konden wij niet alleen onze systemen, maar ook onze processen systematisch verbeteren.

Hiernaast hebben wij, mede dankzij de medewerking van De Zorggroep, uitgebreide pilots uit kunnen voeren. Hiermee hebben wij aangetoond dat, dankzij de inzet van de Bifipro®, de warmwatertemperatuur kan worden verlaagd en het spoelregime kan worden versoepeld.

Het Ministerie van I&M heeft dit bekrachtigd en daarmee is Holland Water vooralsnog, nog steeds de enige partij  in de markt die aan de regels die hiervoor gesteld zijn voldoet.

Het is voor Holland Water altijd weer bijzonder wanneer er een referentiebrief op de mat valt maar deze heeft een gouden randje!

 

Download:

Referentiebrief van De Zorggroep.

Toestemming Ministerie van I&M.