Stichting Happy With Water

Laura Schotte Nationaal

Holland Water ondersteunt de Stichting Happy With Water

Holland Water is al sinds jaar en dag betrokken bij maatschappelijk relevante projecten zo ondersteunen wij al jaren de Stichting Veteranenziekte. Hiernaast worden het Ronald McDonald Huis Friesland in Leeuwarden en de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag door Holland Water geholpen om het meest veilige water aan de patiënten en gasten te kunnen aanbieden.

Omdat Holland Water het belangrijk vindt dat iedereen in de wereld zou moeten kunnen beschikken over veilig en gezond drinkwater ondersteunen wij nu ook de activiteiten van de Stichting Happy With Water (www.happywithwater.nl).

Deze stichting wil een Game Changer zijn en water toegankelijk maken voor iedereen in de wereld. De nieuwste technieken zullen worden ingezet om dit mogelijk te maken. Stichting Happy With Water heeft Holland Water gevraagd om deel te nemen in een technische commissie om te helpen de meest geavanceerde technologie te ontwikkelen.

De opdracht is eenvoudig ‘bedenk een systeem dat water maakt en eenvoudig, goedkoop en ‘stand alone’ kan functioneren’. Zo eenvoudig als de opdracht luidt zo complex is het bedenken van de oplossing. Maar Holland Water is de uitdaging aangegaan en werkt graag mee aan de nobele doelstelling die de oprichter van Stichting Happy With Water de heer Hans Konig, zichzelf en de Stichting heeft gesteld.

Via de website van Stichting Happy With Water kunt u het project volgen en uiteraard houden ook wij u op de hoogte.