ss Rotterdam legionellaveilig dankzij Bifipro® Holland Water

Laura Schotte Nationaal

De eigenaar van een fantastisch historisch cruiseschip, dat nu als permanent hotel dient en in Rotterdam voor anker ligt, wil natuurlijk veilig water leveren aan haar gasten!

Het was een hele eer voor Holland Water om ruim een jaar geleden deze prestigieuze opdracht van WestCord Hotels te mogen ontvangen. Deze hotel organisatie heeft zichzelf niet alleen ten doel gesteld om haar gasten de beste kwaliteit te leveren maar wil ook, daar waar mogelijk, er alles aan doen om water en energie te besparen. Door het toepassen van Bifipro® van Holland Water worden deze drie vliegen in een klap geslagen!

Na bewezen succes van Bifipro® reikte Frank de Greef van Holland Water op 26 januari jongstleden dan ook met plezier het “Safe Water by Bifipro®” bordje aan de heer Kitsz van ss Rotterdam uit. Dit bordje, dat u vaak vindt bij de ingang van de locatie waar een Bifipro® is geïnstalleerd, staat niet alleen borg voor veilig water maar ook voor een organisatie die er alles aan doet om u veilig water te bieden en daar waar mogelijk energie en water te besparen.

Wij kunnen u een verblijf op ss Rotterdam (www.ssrotterdam.nl) dan ook van harte aanbevelen. Diegene die ons een foto stuurt waarop u bij het bordje “Safe Water by Bifipro®” staat afgebeeld krijgt van ons aardige attentie opgestuurd.

 

170126_SSRotterdam