Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacy- en cookiebeleid.

Beheersoplossingen op maat van uw waterinstallatie

Product
Dienst

Waakzame en oplossingsgerichte waterexperts. Lees meer:

  • Een data- en resultaatgedreven aanpak
  • Evidence-based oplossingen

Een data- en resultaatgedreven aanpak

Specifieke kenmerken van de installatie en de continu veranderende omgevingsfactoren luisteren heel nauw, en daarom kunt u een beroep doen op onze Solution Managers. Gewapend met de data- en resultaatgedreven aanpak van Holland Water optimaliseren ze uw watermanagement. Samen met u.

Nog te vaak worden waterinstallaties beheerd vanuit een ouderwetse, symptoom bestrijdende aanpak van pappen en nathouden. Er wordt pas actie ondernomen als er uiteindelijk vanuit de analysedata legionellabacteriën opduiken. De wetgeving in Nederland heeft puur richtlijnen voor legionellapreventie-beheerstaken. Zo mag koper- en zilverionisatie bijvoorbeeld niet preventief ingezet worden tegen vroegtijdige biofilm opbouw.

Deze onduurzame symptoombestrijding is ook verre van fijnmazig: bij normoverschrijdingen wordt zomaar het grof geschut van stal gehaald. Daarnaast brengt de ouderwetse aanpak heel wat (administratieve) verplichtingen met zich mee, zoals het obligaat invullen van allerhande formulieren en het schoorvoetend afwikkelen van wettelijk voorgeschreven – maar weinig effectieve – activiteiten. (Tekst loopt verder onder de foto.)

Bij Holland Water draaien we dit helemaal om: vanuit een holistische benadering wordt het beheer geïntegreerd met de waterinstallatie en de apparatuur, dat bovendien centraal geïmplementeerd en gecoördineerd wordt.

Wenst u direct contact over deze dienst?

Onze specialisten helpen u graag verder.

De centrale besturing houdt in dat het watersysteem en de beheeractiviteiten te allen tijde digitaal worden gemonitord en desnoods gekalibreerd en verder verfijnd. Dit gebeurt doordat onze klanten immer hun vragen kunnen stellen aan onze Customer Managers en oplossingen kunnen bespreken met onze Solution Managers. Zo heeft u voortdurend een goed oog op uw watersysteem en ontdekt u snel wat er beter kan. Door het persoonlijke contact en onze transparante werkwijze staan onze Solution Managers bovendien helemaal ten dienste van u.

Niets ontgaat onze medewerkers van de afdeling Solution Management. En wat zij analyseren en zien, zetten ze om in actiegerichte oplossingen. Uw waterbeheer komt dan in wat wij de behandelingsfase noemen: de gerichte inzet van preventieve en/of curatieve watertechnologie in combinatie met aanvullende beheeracties. De oplossingen zijn op maat gesneden van uw waterinstallatie en resultaatgericht. Ook komen hierin altijd de drie pijlers terug waarop onze visie op goed waterbeheer rust: legionellavrij, duurzaam en kostenefficiënt.

Evidence-based
oplossingen

“Solution Managers zijn waterexperts die waarborgen dat gebouweigenaren zicht op, en controle over, hun waterkwaliteit hebben.”Jeroen Roosien, COO Holland Water

Een geadviseerde oplossing kan heel kleinschalig en minimaal zijn, maar niettemin preventief en effectief. Dit kan bijvoorbeeld een grondige spoelbeurt of een desinfectie inhouden om enkele afwijkende data weer recht te trekken. Of een bijkomende monstername om grondig te laten analyseren wat er precies aan uw waterinstallatie scheelt (middels bijvoorbeeld een brononderzoek). Evengoed kan de Solution Manager voorstellen om van een preventiestrategie over te schakelen op een bestrijdingsmethode.

Met onze aanpak zit u ook helemaal goed wat de naleving betreft van de vigerende wetten en regels. De Solution Manager overziet, samen met de Compliance Manager, een secure opvolging van de geldende wet- en regelgeving. Ook sturen zij samen met u op de eventuele afwijkingen in de data, om op deze manier gezamenlijk de puntjes op de i te zetten.

Solution Management breekt radicaal met de traditionele, ouderwetse aanpak die helaas nog wijdverspreid is in Nederland en België. Onze dienstverlening en de menselijke expertise erachter zorgen ervoor dat de klant optimale en geïntegreerde oplossingen krijgt aangereikt. Oplossingen die bewezen hebben dat ze werken, simpelweg omdat ze evidence-based zijn en zijn gebaseerd op de volledig ontsloten data vanuit uw waterinstallatie.

Op zoek naar meer oplossingen?

Creëer hier uw eigen brochure over waterbeheer.

Onze contactgegevens

Wij zijn gepassioneerd over slim waterbeheer en staan u graag te woord.

Heeft u een vraag?
Kom gemakkelijk met ons in contact.

Field not valid.
Field not valid.
Field not valid.
Field not valid.