Refill, reuse and reduce with safe water

Laura Schotte Nieuwsbericht

‘Refill, reuse and reduce with safe water’, dat is de gezamenlijke missie van Join the Pipe en Holland Water. De ‘refill, reuse and reduce’ mentaliteit van Join the Pipe wordt in de eerste plaats gerealiseerd door hun duurzame waterflessen en tappunten. De ‘safe water’ belofte van Holland Water zorgt er voor dat het water uit deze tappunten volledig vrij van bacteriën is.

Het samenspel tussen deze organisaties had niet beter op elkaar afgestemd kunnen zijn. De droom om de hele wereld van veilig water te voorzien is een droom die door beiden wordt gedeeld en dit is merkbaar bij iedere directeur, manager, ingenieur en medewerker van de organisaties.

Om deze droom werkelijkheid te maken bundelen de organisaties zo veel mogelijk hun krachten, vooral in recente maanden. Holland Water staat al drie opeenvolgende jaren op de WETEX, een beurs waar Dutch Dubai ook een enorm inspirerende invloed heeft. Dit jaar heeft Join the Pipe haar duurzame waterflessen naast het Legionella behandelingssysteem van Holland Water tentoongesteld. Een nog sterkere gezamenlijke aanwezigheid is echter op het huidige Aquatech evenement in Amsterdam. Bezoekers kunnen hun gratis herbruikbare waterfles vullen met veilig water van het tappunt.

Wilt u meer weten over deze bijzondere samenwerking? Het Holland Water en Join the Pipe team staan klaar om u deel te laten nemen aan hun droom op de Aquatech tot aanstaande vrijdag.