Adviesbureau's


Holland Water is een onafhankelijke leverancier van waterbehandelingssystemen waarmee koper- en zilverionen aan het drink- en koelwater worden toegevoegd. Holland Water werkt graag samen met onafhankelijke adviesbureaus en installateurs en heeft zich met geen van onderstaande partijen direct noch indirect verbonden. Holland Water levert geen Legionella adviesdiensten en voert zelf geen monsternames en/of analyses uit. Wij zijn van mening dat deze werkzaamheden moeten plaats vinden door een onafhankelijk adviesbureau. De adviesbureau’s waar Holland Water mee samenwerkt vindt u hieronder in alfabetische volgorde vermeldt. Mocht u direct contact willen opnemen met een van de bureau’s, klik dan op het desbetreffende logo.werkt graag samen met:
Bent u van mening dat uw bureau ook in deze lijst zou moeten worden vermeldt dan verzoeken wij u onderstaand contactformulier in te vullen, wij zullen daarna contact met u opnemen.
Contactformulier


  Uw bureau: (verplicht)

  Uw naam: (verplicht)

  Uw telefoonnummer: (verplicht)

  Uw motivatie: (verplicht)
  Internationale Distributeurs


  Vanuit onze positie als marktleider in de Nederlandse koper- en zilverionisatiemarkt, leggen wij steeds meer de focus op internationale markten. In het buitenland werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde distributiepartners. Wij investeren voortdurend in training en kennisontwikkeling om de kwaliteit en service naar onze klanten, waar dan ook, te waarborgen. De distributeurs waar Holland Water mee samenwerkt vindt u hieronder in alfabetische volgorde vermeldt. Mocht u direct contact willen opnemen met een van de distributeurs, klik dan op het desbetreffende logo.
  Heeft u ook interesse om distributeur van Holland Water te worden dan verzoeken wij u onderstaand contactformulier in te vullen, wij zullen daarna contact met u opnemen.
  Contactformulier


   Uw bureau: (verplicht)

   Uw naam: (verplicht)

   Uw telefoonnummer: (verplicht)

   Uw motivatie: (verplicht)
   Samenwerkingen


   Holland Water ziet samenwerkingen met leveranciers, adviesbureaus, laboratoria, installatiebedrijven, contractors en belangenorganisaties als een belangrijke sleutel tot succes. Voor een volledig overzicht van onze overige samenwerkingen verwijzen wij u naar samenwerkingen.