Holland Water versterkt haar team met Jacqueline Birkhoff

Laura Schotte Nieuwsbericht

Met trots kunnen wij melden dat mevrouw Jacqueline Birkhoff-Willemsen per 1 september aanstaande bij Holland Water in dienst is getreden als Technical Account Manager.

De overduidelijk toenemende interesse voor het gebruik van alternatieve waterbehandelingstechnieken in koeltorens ter vervanging van chemicaliën laat een sterke stijging zien. Om deze groei te kunnen managen breiden we ons team uit. Na een zorgvuldige selectieprocedure waarbij we opvallend veel geïnteresseerde kandidaten hebben gesproken is Jacqueline als meest geschikte kandidaat geselecteerd.

Jacqueline heeft veel ervaring in dit werkveld en is een welkome versterking van het Holland Water team. Het afgelopen jaar nam de verkoop van de zogenaamde Bifipro® Cool systemen een vlucht. Er zijn een aantal grote systemen geleverd voor verschillende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Daar waar het begrip ‘duurzaamheid’ hoog in het vaandel staat is het Bifipro® Cool systeem zeer gewenst. Behalve het feit dat bij gebruik van de Bifipro® de chemicaliën en inhibitors volledig kunnen worden geëlimineerd, wordt er ook op water en energie bespaard.

Jacqueline ziet het als een enorme uitdaging en kans om dit systeem verder te vermarkten en er voor te zorgen dat de lopende en nieuwe projecten goed begeleid worden.

Wij kijken uit naar de samenwerking met Jacqueline en vertrouwen samen met haar op een mooie toekomst!

 

Foto: Jacqueline Birkhoff-Willemsen