Holland Water opnieuw in de prijzen

Laura Schotte Internationaal

img_6963

 

Uit meer dan 400 inschrijvers kwam Holland Water, samen met 9 andere gelukkigen, op 23 november 2016 als winnaar uit de bus bij het evenement dat jaarlijks door het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) wordt georganiseerd.

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het Oranje Handelsmissiefonds helpt jaarlijks 10 bedrijven met het realiseren van hun internationale ambities. De troonswisseling op 30 april 2013 is voor de initiatiefnemers hét moment geweest om hun kennis en ervaring te bundelen en daarmee het belang van internationale handel voor Nederland te onderstrepen. De winnaars krijgen een handelsmissiepakket aangeboden met een symbolische waarde van € 10.000,00.

Het Oranje Handelsmissiefonds denkt gericht met de ondernemer mee om de stap over de grens succesvol te laten verlopen en opent deuren die anders gesloten blijven. Zij bieden praktische steun en delen kennis over de lokale markt en haar grote netwerk. En uiteraard bied het  Oranje Handelsmissiefonds de kans om mee te gaan op handelsmissiereizen.

Een mooie opsteker voor Holland Water dat sinds twee jaar zeer actief is geworden in het buitenland. Nu het meest geavanceerde systeem dat er in de wereld beschikbaar is om Legionella te bestrijden in Nederland haar toegevoegde waarde heeft bewezen is het tijd om ook over de grenzen gebouweigenaren van haar Legionella problemen af te helpen.

http://www.oranjehandelsmissiefonds.nl/updates/tien-ondernemers-winnen-oranje-handelsmissiefonds-2016/

 

Download

Persbericht Holland Water wint prijs Oranje Handelsmissiefonds

Oranje Handelsmissiefonds in De Telegraaf

Holland Water in Het Algemeen Dagblad 

Holland Water in Stichtse Courant

 

Publicaties

BNR Nieuwsradio – Interview met Leo de Zeeuw

Opening Beursplein 5 (video) – Telegraaf

Water Alliance

ANP

KLM 

RVO

NU.nl (10 winnaars)

NU.nl (interview Arte Viva)

Wij NoordHolland

Sprout

Zakenreisnieuws

Goor nieuws

RTV Oost

RTV Drenthe

Waterforum

Nieuwsblad De Kaap