Holland Water Golden Sponsor CIB W062 Symposium 2017

Laura Schotte Beurzen & Congressen

Holland Water is Gouden Sponsor van het internationale evenement dat dit jaar door TVVL Nederland van 23 t/m 25 augustus in Haarlem wordt georganiseerd.

Het CIB W062 evenement wordt dit jaar voor de 43ste keer georganiseerd en vind ieder jaar in een ander land plaats. Het symposium is te bezoeken door experts, onderzoekers, regelgevers en de industrie uit de hele wereld die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van gebouw gebonden installaties op het gebied van water. Er zullen bezoekers uit Europa, Amerika, Afrika, Azië en Oceanië ontvangen worden.

Toen de sponsorcommissie ongeveer een jaar geleden aanklopte bij Holland Water, dat al jarenlang lid is van de TVVL, werd spontaan op het sponsorverzoek ingegaan. Wij vinden het belangrijk om dergelijke evenementen te ondersteunen. Niet alleen omdat er door de organisatoren veel tijd en moeite in het organiseren van een dergelijk evenement wordt gestoken maar vooral ook omdat er kennis wordt uitgewisseld waarmee we onze Missie “Veilig water is van levensbelang. Wij maken water biofilm en legionellavrij.” ook internationaal verder invulling en vorm kunnen geven.

Voor meer informatie: TVVL.nl