Holland Water en Dutch Dubai bundelen hun krachten op de Aquatech Amsterdam 2019 en daarbuiten

Laura Schotte Nieuwsbericht

Holland Water en Dutch Dubai hebben zich wederom verenigd, deze keer op de Aquatech Amsterdam 2019. Op het Holland Paviljoen nemen zij een centrale rol aan met het Bifipro® systeem van Holland Water als de verbinding tussen de twee partijen.

De duurzame waterbehandelingstechniek van Holland Water zal op vele locaties op de Expo 2020 in Dubai worden toegepast, waaronder zeven metro stations. Dutch Dubai zal water, energie en voedsel op de Expo 2020 verenigen, in lijn met het duurzame thema van het paviljoen.

De sterke aanwezigheid van deze partijen op tentoonstellingen zoals de Expo 2020, maar ook op de Aquatech Amsterdam, de WETEX en vele anderen is om de behoeften van water, energie en voedsel te vervullen in regio’s zoals de VAE. De VAE heeft als doel om een regio te worden waar duurzaamheid vooraan staat en Nederland kan hier de kennis en expertise voor bieden om deze droom werkelijkheid te maken.

Zowel Holland Water als Dutch Dubai hebben de export mogelijkheden in de VAE omarmd. Leo de Zeeuw, Algemeen Directeur bij Holland Water, legt uit hoe “the sky is the limit” in zijn BNR radio interview met The Big Five afgelopen maandag. Klik op onderstaande link om het interview van een uur met Leo te beluisteren.

BNR – The Big Five 04/11/2019: https://www.bnr.nl/player/archief/201911041002343240

Wilt u meer weten over Holland Water en Dutch Dubai in de VAE regio? U kunt ons tot vrijdag bezoeken op de Aquatech Amsterdam of ons contacten via leodezeeuw@hollandwater.com.