Holland Water actief in Iran

Laura Schotte Internationaal

 

4 februari 2016

Leo de Zeeuw te gast bij een radio uitzending van BNR Nieuws

Op 4 februari jl. heeft Leo de Zeeuw een interview gegeven in de radio uitzending van BNR Nieuws in de studio te Amsterdam over zijn ervaringen in Iran.

De radio uitzending kan hier teruggeluisterd worden. Het interview met Leo de Zeeuw start om 47.57 uur.


1 februari 2016

Holland Water verkoopt direct eerste Bifipro in Iran

Holland Water uit Driebergen heeft in Iran nu al zijn eerste Bifipro-installatie verkocht, een systeem om biofilm en Legionella te bestrijden in drink- en koelwater. Afnemer is het Taj Mahal Hotel, één van de meest prestigieuze zakenhotels in Teheran.

De directie van Holland Water heeft in Teheran op 1 februari 2016 op de Nederlandse ambassade bij de Nederlandse ambassadeur Susanna Terstal, een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Iraanse bedrijf Padyab Tadjihiz Co. Ook het contract met Taj Mahal Hotel werd op 1 februari 2016 op de ambassade getekend.

Voor het volledige persbericht verwijzen wij u naar het PDF bestand onderaan dit nieuwsbericht.


29 januari 2016

Peter van der Linde te gast bij RTL Z In Zaken

Je zou het niet zeggen, maar het strenge Iran heeft enorm veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Veel meer ondernemers zouden daar van moeten profiteren, denkt de Nederlandse ambassadeur in Teheran, Susanna Terstal, die ook te gast was bij RTL Z In Zaken.

Het fragrament uit de uitzending kan hier worden teruggekeken.


26 januari 2016

Holland Water live vanuit Dubai in een radio uitzending van NPO 1

De radio uitzending kan hier teruggeluisterd worden. Het interview met Holland Water start om 06.19 uur.


25 januari 2016

Holland Water sluit overeenkomst met Iraanse partner

Holland Water sluit in Teheran een samenwerkingsovereenkomst met het Iraanse bedrijf Padyab Tadjhiz Co. Holland Water was het afgelopen jaar al actief in het Midden-Oosten door systemen te verkopen in Dubai. Maar de onderneming ziet ook kansen in Iran, waar grote behoefte is aan apparatuur om water dat door de Legionellabacterie is verontreinigd, schoon te maken.

Holland Water zette medio 2015 de eerste voorzichtige stappen in Iran. Nu afgelopen maand na tien jaar de internationale sancties tegen Iran zijn opgeheven, ontstaan ook voor het Westers bedrijfsleven nieuwe mogelijkheden om op de Iraanse markt zaken te gaan doen. De overeenkomst met Padyab wordt op maandag 1 februari ondertekend in het Taj Mahal Hotel in Teheran.

Voor het volledige persbericht verwijzen wij u naar het PDF bestand onderaan dit nieuwsbericht.

IMG_2110

Ondertekening van het contract op de Nederlandse ambassade in Teheran.

IMG_2129

De aanwezige op de Nederlandse ambassade in Teheran met in het midden de Nederlandse ambassadeur Susanna Terstal.