Historie

Holland Water BV is een volledige dochter van Holland Environment Group BV. Deze groep ontwikkelt sinds 1985 oplossingen voor het reinigen van vervuilde grond en grondwater met technieken als elektroreclamatie en elektrobioreclamatie, waarbij vervuilde grond gesaneerd wordt met behulp van elektriciteit.

Van grondzuivering naar waterionisatie

Ook bij de zuivering van water kan elektriciteit effectief zijn. Om deze techniek verder uit te werken werd in 2003 Holland Watertechnology BV opgericht. In ons eigen laboratorium ontwikkelden we vervolgens de Bifipro®. Door het toepassen van koper- en zilverionisatie ontstaat er geen biofilm in leidingen en reservoirs. De Legionellabacterie heeft hierdoor geen voedingsbodem om te groeien en verdwijnt. Vanaf december 2013 gebruiken we de naam Holland Water en timmeren we succesvol met het gehele team aan de weg met onze duurzame oplossingen voor veilig water.Management Team
 • LEO DE ZEEUW

  Managing Director

  “Legionella is nog steeds de oorzaak van veel ziektegevallen en zelfs het overlijden van mensen. Ik ben er trots op dat wij een techniek hebben ontwikkeld die ook echt werkt. Hiermee kan iedereen de strijd tegen de Legionellabacterie winnen.”

 • PETER VAN DER LINDE

  Director

  “We helpen bedrijven en organisaties om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Met onze Bifipro® kunnen zij efficiënt en met minder kosten zorgen voor veilig en schoon (drink)water.”

 • JAMES GARDINER

  Director

  “We blijven continu doorontwikkelen, testen en verbeteren. Samen met onze klanten en partners zoeken we altijd naar de best mogelijke oplossing.”