Beurzen & Congressen Holland Water 2017

Janine de Ruiter Beurzen & Congressen

Holland Water neemt in 2017 deel aan de volgende beurzen & congressen:

 

Aqua Nederland Vakbeurs op 21, 22 en 23 maart 2017, Evenementenhal Gorinchem

U kunt ons vinden op standnummer 245 samen met HG Ulfima.

Voor meer informatie: Aqua Nederland Vakbeurs 2017.

 

NVTG Congres op donderdag 13 april 2017, Hart van Holland te Nijkerk

U kunt ons vinden op standnummer 26.

Voor meer informatie: NVTG Congres 2017.

 

VTDV Congres op vrijdag 19 mei 2017, Limburghal te Genk (België)

U kunt ons vinden op standnummer 159.

Voor meer informatie: VTDV Congres 2017.

 

TVVL – Nationaal Congres Sanitaire Technieken op maandag 19 juni 2017, Theater De Flint te Amersfoort

Voor meer informatie: Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2017.

 

TVVL – CIB W062 op 22, 23, 24 en 25 augustus 2017 te Haarlem

Holland Water is Golden Sponsor van het symposium.

Voor meer informatie: CIB W062 Symposium 2017.

Het programma vindt u hier: CIW W062 programma.

 

VBOI Jaarcongres 2017 in oktober 2017

Meer informatie volgt.

 

 

Wij kijken uit naar uw bezoek!

Bifipro® Cool nog duurzamer

Janine de Ruiter Proceswater

Na vele experimenten te hebben uitgevoerd in het Water Applicatie Centrum (WAC) in Leeuwarden is het dan zover. De Bifipro® Cool Next Generation kan het ‘veld’ in!

Om realtime en online de koper- en zilverconcentraties te kunnen meten werd de Silco sensor al langere tijd toegepast, maar nu wordt daar een sensor om de hardheid te meten aan toegevoegd. Door een forse subsidie van de Provincie Friesland kon er, vanuit onze vestiging in Drachten, tijd worden geïnvesteerd in doorontwikkeling van het complete systeem. Onder de bezielende leiding van het Centre Expertise Water en in samenwerking met GeoConnect is er de afgelopen jaren veel werk verzet in dit unieke project, waar ook (MBO en HBO) studenten van het Van Hall Larenstein hun steentje aanbijdragen.

Met de Bifipro® Cool (Next Generation) kan niet alleen een natte koeltoren chemicaliënvrij worden behandeld, maar zijn we nu ook in staat om de koper- en zilverionen grotendeels weer terug te winnen voor het afvalwater geloosd wordt! Revolutionair dus!!

Niet alleen de voedselverwerkende industrie, maar ook andere bedrijven en gebouwen die milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, blijken veel interesse te hebben in deze aanvullende voordelen. Een van de meest vooruitstrevende ziekenhuizen in Friesland zal het systeem op korte termijn als een van de eersten gaan inzetten.

 

IMG_6578

 

Op de foto in het WAC te Leeuwarden (v.l.n.r.) Wiebe Pool (Holland Water), Nikolaj Walraven (GeoConnect), Peter van der Linde (Holland Water) en Friso Geertsma (Student Windesheim/ Van Hall Larenstein).

 

ss Rotterdam legionellaveilig dankzij Bifipro® Holland Water

Janine de Ruiter Nationaal

De eigenaar van een fantastisch historisch cruiseschip, dat nu als permanent hotel dient en in Rotterdam voor anker ligt, wil natuurlijk veilig water leveren aan haar gasten!

Het was een hele eer voor Holland Water om ruim een jaar geleden deze prestigieuze opdracht van WestCord Hotels te mogen ontvangen. Deze hotel organisatie heeft zichzelf niet alleen ten doel gesteld om haar gasten de beste kwaliteit te leveren maar wil ook, daar waar mogelijk, er alles aan doen om water en energie te besparen. Door het toepassen van Bifipro® van Holland Water worden deze drie vliegen in een klap geslagen!

Na bewezen succes van Bifipro® reikte Frank de Greef van Holland Water op 26 januari jongstleden dan ook met plezier het “Safe Water by Bifipro®” bordje aan de heer Kitsz van ss Rotterdam uit. Dit bordje, dat u vaak vindt bij de ingang van de locatie waar een Bifipro® is geïnstalleerd, staat niet alleen borg voor veilig water maar ook voor een organisatie die er alles aan doet om u veilig water te bieden en daar waar mogelijk energie en water te besparen.

Wij kunnen u een verblijf op ss Rotterdam (www.ssrotterdam.nl) dan ook van harte aanbevelen. Diegene die ons een foto stuurt waarop u bij het bordje “Safe Water by Bifipro®” staat afgebeeld krijgt van ons aardige attentie opgestuurd.

 

170126_SSRotterdam

 

ATPI publiceert whitepaper over zakendoen in Iran

Janine de Ruiter Internationaal

Zakendoen in Iran

ATPI Corporate Travel organiseerde op 9 juni jl. in samenwerking met Emirates een Travel Lab rondom het thema ‘Zakendoen in het Midden Oosten’.

Een van de gastsprekers op het ATPI Travel Lab was Leo de Zeeuw. ATPI ging nader in gesprek met Leo en Egbert van der Lugt, Midden-Oosten kenner.

In deze whitepaper leest u het complete interview met Leo en Egbert en hoe zakendoen in Iran in zijn werk gaat.

Publicatie: ATPI

De Zorggroep spreekt haar tevredenheid uit

Janine de Ruiter Nationaal

Een grote zorgorganisatie in het Zuiden van het land is al jarenlang een trouwe klant van Holland Water. Al in 2007 werd het eerste Bifipro® systeem door De Zorggroep toegepast. Door de goede ervaringen zijn er inmiddels 8 systemen met succes operationeel.

Facilitair Manager en Legionella expert De heer Henk Thiesen heeft altijd positieve en opbouwende kritiek geleverd. Hierdoor konden wij niet alleen onze systemen, maar ook onze processen systematisch verbeteren.

Hiernaast hebben wij, mede dankzij de medewerking van De Zorggroep, uitgebreide pilots uit kunnen voeren. Hiermee hebben wij aangetoond dat, dankzij de inzet van de Bifipro®, de warmwatertemperatuur kan worden verlaagd en het spoelregime kan worden versoepeld.

Het Ministerie van I&M heeft dit bekrachtigd en daarmee is Holland Water vooralsnog, nog steeds de enige partij  in de markt die aan de regels die hiervoor gesteld zijn voldoet.

Het is voor Holland Water altijd weer bijzonder wanneer er een referentiebrief op de mat valt maar deze heeft een gouden randje!

 

Download:

Referentiebrief van De Zorggroep.

Toestemming Ministerie van I&M.

Holland Water opnieuw in de prijzen

Janine de Ruiter Internationaal

img_6963

 

Uit meer dan 400 inschrijvers kwam Holland Water, samen met 9 andere gelukkigen, op 23 november 2016 als winnaar uit de bus bij het evenement dat jaarlijks door het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) wordt georganiseerd.

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het Oranje Handelsmissiefonds helpt jaarlijks 10 bedrijven met het realiseren van hun internationale ambities. De troonswisseling op 30 april 2013 is voor de initiatiefnemers hét moment geweest om hun kennis en ervaring te bundelen en daarmee het belang van internationale handel voor Nederland te onderstrepen. De winnaars krijgen een handelsmissiepakket aangeboden met een symbolische waarde van € 10.000,00.

Het Oranje Handelsmissiefonds denkt gericht met de ondernemer mee om de stap over de grens succesvol te laten verlopen en opent deuren die anders gesloten blijven. Zij bieden praktische steun en delen kennis over de lokale markt en haar grote netwerk. En uiteraard bied het  Oranje Handelsmissiefonds de kans om mee te gaan op handelsmissiereizen.

Een mooie opsteker voor Holland Water dat sinds twee jaar zeer actief is geworden in het buitenland. Nu het meest geavanceerde systeem dat er in de wereld beschikbaar is om Legionella te bestrijden in Nederland haar toegevoegde waarde heeft bewezen is het tijd om ook over de grenzen gebouweigenaren van haar Legionella problemen af te helpen.

http://www.oranjehandelsmissiefonds.nl/updates/tien-ondernemers-winnen-oranje-handelsmissiefonds-2016/

 

Download

Persbericht Holland Water wint prijs Oranje Handelsmissiefonds

Oranje Handelsmissiefonds in De Telegraaf

Holland Water in Het Algemeen Dagblad 

Holland Water in Stichtse Courant

 

Publicaties

BNR Nieuwsradio – Interview met Leo de Zeeuw

Opening Beursplein 5 (video) – Telegraaf

Water Alliance

ANP

KLM 

RVO

NU.nl (10 winnaars)

NU.nl (interview Arte Viva)

Wij NoordHolland

Sprout

Zakenreisnieuws

Goor nieuws

RTV Oost

RTV Drenthe

Waterforum

Nieuwsblad De Kaap

Holland Water sluit overeenkomst met Octo Marine SAS

Janine de Ruiter Internationaal

Samenwerking met prominent Frans bedrijf in waterbehandelingssystemen op zee

Holland Water, wereldwijd koploper op het gebied van koper- en zilverionisatie, heeft zaterdag 19 november 2016 in Cannes een samenwerkingsverband gesloten met Octo Marine SAS.

Dit in het Zuid-Franse Valbonne gevestigde bedrijf is de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot één van de leidende bedrijven in waterbehandelingssystemen in de maritieme sector. De systemen van Octo Marine worden wereldwijd verkocht en vooral toegepast in (luxere) jachten. De twee bedrijven gaan samen de Bifipro® Marine vermarkten.

De samenwerkingsovereenkomst tussen het Franse en het Nederlandse bedrijf is in het InterContinental Carlton Hotel in Cannes getekend. Dat gebeurde tijdens het ‘Make a Wish Gala’, dat werd georganiseerd door Network Côte D’Orange. Holland Water en Octo Marine sponsorden dat goede doelen event gezamenlijk.

 

Download:

Persbericht Holland Water Franse samenwerking.

Invitation 19 november 2016 ‘Make a Wish Gala’.

 

Publicaties:

Installatie & Bouw

Water Alliance

 

img_1076

Zaken doen in Iran

Janine de Ruiter Internationaal

Holland Water deelt haar ervaringen met groep van geïnteresseerde ondernemers
Netherlands Iran Business Council organiseerde woensdag 9 november jongstleden in Kasteel Wittenburg te Wassenaar een seminar voor zo’n 25 ondernemers. Leo de Zeeuw was gevraagd om de ervaringen van Holland Water in Iran te delen.

 

Begin 2016 sloot Holland Water immers, als een van de eerste Nederlandse bedrijven die in Iran na het embargo actief werden, een overeenkomst met het Iraanse Padyab. Omdat hiervoor veel aandacht in de pers was wordt regelmatig aan Holland Water gevraagd de ervaringen te delen met andere ondernemers die ook plannen hebben om de Iraanse markt te betreden. Dat dit nog lang geen sinecure is mag duidelijk zijn. Niet alleen omdat de culturele verschillen een rol spelen maar vooral ook omdat het betalingsverkeer feitelijk nog steeds niet (rechtstreeks) mogelijk is. Dit onderwerp kwam dan ook uitgebreid aan de orde tijdens het seminar.

 

De heren Jan Siemons en Kaveh Mohammad Pour van het NIBC (www.netherlands-iranbusinesscouncil.com) gingen voornamelijk in op de kansen en bedreigingen van de Iraanse markt. De heer Kees Lakerveld van 2FX Treasury (www.2fxtreasury.com) besprak uitgebreid de positie van de banken en de (on)mogelijkheden van bancaire transacties. Hoewel het er op lijkt dat het nog wel even kan duren voordat er daadwerkelijk 1 op 1 bancair verkeer mogelijk zal zijn tussen Nederlandse en Iraanse bedrijven zijn er met een aantal Nederlandse banken zeker mogelijkheden om transacties uit te voeren volgens Kees Lakerveld. Cruciaal hierbij is volgens hem dat dit in goed overleg en in volledige transparantie met de betrokken bank(en) plaats vindt.

 

Voor meer informatie:

 

 

161109_bijeenkomst_iran_1

 

161109_bijeenkomst_iran_2

citizenM kiest bewust voor Holland Water!

Janine de Ruiter Nationaal

citizenM is een hotelketen met een uniek concept. Een grote aanzet voor een wereldwijd portfolio van hotels op toplocaties in wereldsteden en op grote internationale luchthavens is gelegd.

De prestigieuze hotelketen, opgericht door Rattan Chadha, voormalig eigenaar van modeketen Mexx, voert een eigenzinnig beleid en creëert luxe en moderne hotels voor de prijsbewuste reiziger.

De ambities van de hotelketen reiken ver. Binnen een aantal jaar wil men door de gehele wereld hotels hebben opgezet die allemaal dezelfde ‘look and feel’ hebben. Inmiddels zijn er hotels in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, London (3), Parijs en New York.

citizenM heeft bewust en weloverwogen voor Holland Water gekozen om haar gasten in alle gevallen veilig water te kunnen aanbieden. Ook hier wenst zij alleen het allerbeste.

 

citizenm-partners-holland-water-hollandwater-new-york citizenm-partners-holland-water-hollandwater-rotterdamcitizenm-partners-holland-water-hollandwater-parijs